Foto-op-Canvas
40x60
=
49,00
+
Per verzending = 15,00 verzendkosten.
Verzending alleen door vooraf te betalen.
Frame is 4,5 cm dik.
50x70
=
59,00
60x90
=
79,00
70x100
=
99,00
80x120
=
125,00
  Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op "een foto op canvas", niks meer. Dus geen speciale bewerkingen waar veel tijd in gaat zitten en dus extra kosten zijn.

Stuur een e-mail naar info@SnelleFoto.nl met daarin:

Om de goede foto te vinden:
1 datum van de wedstrijd
welke wedstrijd
2 fotonummer
staat onder de foto (.jpg)
3 omschrijving foto/auto
merk/kleur/iets opvallends

Jouw gegevens:
4 Naam
voor- en achternaam
5 Adres
postcode en woonplaats
6 e-mailadres
voor eventueel contact
7 telefoonnummer
voor eventueel contact


Zoals je onderstaand kunt zien is het canvasdoek niet op een 'ielig' frame van 2 cm dik gespannen maar op een 4,5 cm. dik/mooi frame.

Onderstaande voorbeelden zijn voorbeelden van bewerkingen van foto's de prijs hiervoor is anders dan bovenstaand vernoemd is.
     

       
Gebruik zonder toestemming!
Wie zonder toestemming foto's in originele of bewerkte vorm publiceert voor commerciele doeleinden, maakt in veel gevallen inbreuk op de rechten van de maker. Ook het namaken van de originele compositie kan een vorm van inbreuk zijn. Daarbij onderscheiden we inbreuk op het exploitatierecht enerzijds en de persoonlijkheidsrechten anderzijds. SnelleFoto.NL kan hier op grond van de Auteurswet tegen optreden; de meest voorkomende maatregelen zijn het vorderen van een verbod op het gebruik, vernietiging van de inbreukmakende werken en een schadevergoeding.
Mocht er ergens een foto 'opduiken' waarvoor geen toestemming verleend is zal hiervoor 125,- per foto in rekening gebracht worden... Waarom? Klik dan hier!