SnelleFoto.NL is ontstaan eind 2005. Na jaren zelf aan autocross te hebben gedaan was de interesse al jaren weg in 'het spelletje'. Via mijn werk kwam ik aanraking met fotografie en ging weer eens naar een wedstrijd kijken van een goede vriend. Dat was het moment waarop ik weer verkocht was, niet op de baan maar naast de baan.

Ondertussen loop ik alweer een aantal jaar mee en ben dan ook zeker geen onbekende meer. Naast het fotograferen ben ik initiatiefnemer en medeoprichter van de grootste autocrosswebsite in Nederland en ver daar buiten: AutoCrossNederland.NL. Ook maak ik elk jaar de AutoCrossKalender.

Het Nederlands Kampioenschap, (sommige) EuroPokal- en clubwedstrijden hebben mijn grootste aandacht. Daarnaast heb ik een grote voorliefde voor de FIA Europees Kampioenschaps wedstrijden Ik ben al bij zo'n 15 tal wedstrijden geweest van Letland tot Portugal en van Tsjechie naar Italie.

Sinds 2010 is er ook interesse voor de Supercar Challenge. Ik ben in aanraking met collega-fotograaf Roel Louwers, vaste fotograaf van de SC, en ben een keer meegegaan... Dat smaakte naar meer!

In 2012 heb ik een zwaar ongeluk gehad. In de laatste maanden van 2012 en vooral het begin van 2013 was ik druk aan het revalideren om bij de belangrijke wedstrijden in 2013 er weer bij te zijn. Op de facebook pagina kan je de voortgang hier van volgen. Ik wil ook iedereen bedanken voor de steun, op wat voor manier dan ook, die ik heb gekregen na mijn ongeluk, het was hartverwarmend!

In 2013 ben ik weer voor START autosportmagazine gaan werken en lever ik de NK autocrossfoto's.
2014 was weer een jaar met variatie met natuurlijk NK autocross, EK autocross, de 24H van Zolder en begin 2015 de 24H van Dubai.

Mijn doel is vaak een ongebruikelijke foto te maken, dus net niet zoals het hoort. Net niet de hele auto er op, of net niet de horizon goed e.d...

Daarnaast werk ik met mijn reclamebureau DSIGM.nl voor veel klanten uit de autosport en beletter ik met CARsigns ook heel wat auto's aan het begin van het seizoen.
 

 

Ik WAS lid van de Dutch Autosport Press Association (DAPA) nr. 10150
Mijn DAPA-lidmaatschap bij de KNAF is om dubieuze redenen een aantal jaren geleden niet verlengd. Dit vieze politieke spelletje werd door de SONAK gespeeld waar de KNAF zelf niks aan wilde doen. De 'hoge heren' van de KNAF wilde niet eens normaal mijn verhaal horen en dit onrecht herstellen.

Ondertussen ben ik al jaren lid van de European Press Federation.

 

Equipment
- Nikon D3 [2x]

- Nikon AF-S 24-70-200 mm. [2.8]
- Nikon AF-S 70-200 mm. [2.8]
- Sigma 120-300 mm. [2.8]

- Nikon Speedlight SB600 [2x]
- Lexar geheugenkaarten [16GB]
- Manfrotto 680B MonoPod
- Lowepro Pro Roller x200
- Lens-Protect sleeves ter bescherming

 

SnelleFoto.NL is een handelsnaam van DSIGM 'creatieve vorMgeving'

DSIGM 'creatieve vorMgeving'
Prinsenstraat 62
2411 TS Bodegraven